HVAD KOSTER EN ADVOKAT?

Advokater og priser

Det kan være dyrt at gå til advokat. Det er vi hos Retsadvokaterne godt klar over, men vi vil også påstå, at det kan blive dyrere på den lange bane at lade være. Det ændrer dog ikke på, at det kan være dyrt at få advokatrådgivning. Derfor vil vi gerne give dig et overblik over de forskellige priser, så du har en idé om, hvad du kan forvente.

HVAD KOSTER EN ADVOKAT I TIMEN?

Advokater har ikke nødvendigvis de samme timepriser. Hos Retsadvokaterne ligger vores pris pr. time formentlig på niveau med andre advokatfirmaer i området, som arbejder indenfor samme retsområder som os. Da vi godt er klar over, at det kan være dyrt at gå til advokat, forsøger vi at være meget gennemskuelige med vores takster. Det gør vi blandt andet ved at oplyse om, hvad vi forventer at skulle bruge af tid på din sag. Ændrer det udgangspunkt sig undervejs, oplyser vi dig om det, så du altid har føling med, hvad vores arbejde kommer til at koste dig.

En del sager kan på forhånd være umulige at estimere tidsforbruget på, da vi ved sagens opstart ikke med sikkerhed kan sige, hvor sagen fører hen. I disse tilfælde sørger vi for at oplyse dig om dette, da det er vigtigt, du kender til sagens omfang.

FAST PRIS PÅ ADVOKATER OG ADVOKATFULDMÆGTIGE

Hos Retsadvokaterne har vi en fast timepris for advokaterne og en fast timepris for vores advokatfuldmægtige, ligesom vores juridiske assistenter har en fast timepris. Hvis din sag bliver behandlet af en advokatfuldmægtig, er timeprisen lavere, end hvis din sag bliver behandlet af en advokat. Det betyder ikke, at din sag bliver dårligere behandlet hos den advokatfuldmægtige, men timeprisen er lavere, fordi en advokatfuldmægtig er under oplæring.

Ud over den faste timepris har nogle af vores ydelser faste priser. Priserne kan du finde her.

KONTAKT OS FOR PRIS PÅ ADVOKATHJÆLP

Er du i tvivl om, hvor meget din sag kommer til at koste, er du altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak. Så kan vi give et bud på, hvordan vi kan hjælpe dig godt videre.

Du kan kontakte Retsadvokaterne på telefon 41 94 80 00 eller info@retsadvokaterne.dk.