ADVOKAT I FAMILIERET

Retsadvokaterne startede i sin tid udelukkende som familieretsadvokater. sidenhen har vi udvidet vores sagsområder, men familieret har altid været en del af vores dna. derfor kan vi med ro i sindet kalde os specialister på området.

Familieretten er et juridisk område, som kan være fyldt med følelser, og som kan have store konsekvenser for livet fremover. De følelsesmæssige udfordringer kan ofte gøre det endnu sværere at få overblik over de juridiske og økonomiske forhold, som gør sig gældende i familiesager – især hvis der er børn involveret. Det er derfor vigtigt, at du får den rette rådgivning af en advokat til familiesager.

Vi har stor ekspertise inden for området og lovgivningen, og vi kan derfor yde en kompetent rådgivning. Vi tager os tid til at lytte til dine ønsker og arbejder kun ud fra disse, samtidig med at vi fraråder dig uhensigtsmæssige løsninger.

I forældremyndighed, bopæl, og samværssager har vi særligt specialiseret os inden for de sager, hvor den anden forælder udøver samarbejdschikane.

Du kan i nogle tilfælde søge om fri proces i familieretlige sager. Du kan læse mere om fri proces her.

FÅ HJÆLP AF FAMILIERETSADVOKATER

Når du skal finde den bedste advokat til din familieretssag, er det en god idé at vælge en advokat med speciale i familieret. Hos Retsadvokaterne finder du familieadvokater, som har solid erfaring med forskellige familieforhold og alt, hvad det indebærer af bl.a. ægteskab, samliv og arv.