OM RETSADVOKATERNE

Hos Retsadvokaterne kan du forvente, at vi tager din sag seriøst, og vi behandler alle sager med samme omhyggelighed. Vi er et advokatkontor, som både med faglighed og erfaring, kan yde en menneskelig og professionel rådgivning.

Hos Retsadvokaterne har vi flere sagsområder, som vi er specialiseret inden for. Vi varetager blandt andet sager inden for familieret, dødsbobehandling, strafferet, ansættelsesret, lejeret, socialret, tvangsfjernelse af børn, bistandsadvokat for offeret, ejendomshandler og inkassosager.

Retsadvokaterne er et mindre advokatkontor. Vores medarbejder repræsenterer den yngre del af advokatstanden, og vi kan alle lide at gå på arbejde. Vores klienter er en blandet landhandel i alle aldre og fra forskellige samfundslag. Vores klienter er privatpersoner og erhvervsvirksomheder.

Vores klienter kommer primært fra hele Sjælland, men ved opgaver som f.eks. testamenter, ægtepagter, forældemyndighed- og bopælssager, tvangsfjernelsessager og inkassosager, har vi også klienter fra resten af Danmark.

Cecilie Mieth

Advokat og indehaver

Læs mere >

Fekriji Aliji

Advokatfuldmægtig

Læs mere >

Melanie Enø

Advokatfuldmægtig

Læs mere >