OM RETSADVOKATERNE

Hos Retsadvokaterne kan du forvente, at vi tager din sag seriøst, og vi behandler alle sager med samme omhyggelighed.

Hos Retsadvokaterne har vi flere sagsområder, som vi er specialiseret inden for. Det er familieret, testamenter, lejeret – herunder erhvervslejeret, socialret, tvangsfjernelse af børn, bistandsadvokat for offeret, ejendomshandler, mangler ved fast ejendom og inkassosager.

Retsadvokaterne er et mindre advokatkontor. Vores medarbejder repræsenterer den yngre del af advokatstanden, og vi kan alle lide at gå på arbejde. Vores klienter er en blandet landhandel i alle aldre og fra forskellige samfundslag. Hovedparten af vores klienter er privatpersoner, men vi servicerer også større og mindre virksomheder i lejesager og inkassosager. Vores klienter kommer primært fra hele Sjælland, men ved opgaver som f.eks. testamenter, ægtepagter, forældemyndighed- og bopælssager, tvangsfjernelsessager og inkassosager, har vi også klienter fra resten af Danmark.

God advokat

MEDARBEJDER

Advokat Cecilie Mieth er indehaver af Retsadvokaterne. Hun har beskæftiget sig med familieret, lejeret, socialret og tvangsfjernelse af børn – de sidste 10 år. Derudover har hun de sidste 5 år arbejdet som bistandsadvokat, hvor hun repræsenterer offeret.

Cecilie kan kontaktes på telefon 41 94 80 00 og mail cm@retsadvokaterne.dk

Cecilie Mieth er beskikket af Justitsministeriet i Danmark, og er som vedtægterne foreskriver det medlem af Advokatsamfundet. Cecilie Mieth har tegnet ansvarsforsikring og stillet garanti efter de af Advokatsamfundets fastsatte regler.

Advokatfuldmægtig Silje Juel Rubæk. Hun beskæftiger sig med køb og salg af fast ejendom, mangler ved fast ejendom og lejeret. Silje har tidligere været ansat i Erhvervs- og Byggestyrelsen og Søfartsstyrelsen, hvor hun også har beskæftiget sig med fast ejendom og lejeret.

Silje kan kontaktes på telefon 41 94 80 00 og mail sr@retsadvokaterne.dk

Stud. Jur. Tobias Pedersen skriver blogindlæg, varetager inkassosager, og lettere kontorarbejde.

Tobias kan kontaktes på telefon 41 94 80 00 og tp@retsadvokaterne.dk

Alle medarbejder er dækket af firmaets ansvarsforsikring.

Djalma Lunds Gård 3, 1. tv.
4000 Roskilde
Tlf.: 41 94 80 00
Mail:info@retsadvokaterne.dk
Bankkonto hos Sparekassen Sjælland 0525-356820 - Cvr 35976426