ADVOKAT SPECIALISERET I LEJERET OG BOLIGUDLEJNING

HOS RETSADVOKATERNE HAR VI SPECILALE I LEJERET OG BOLIGUDLEJNING. DU ER VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS, HVIS DU HAR BEHOV FOR BISTAND MED DIN UDLEJNING

Uvidenhed på området kan få meget alvorlige konsekvenser for både udlejer og lejer, og i sidste ende blive dyrt, hvis der træffes et forkert valg. Derfor gør mange klogt i at have en lejeretsadvokat med på sidelinjen. Udlejer og lejer har i princippet aftalefrihed, men mange af reglerne i lejeloven er ufravigelige, hvilket betyder, at der er forhold som man ikke frit kan aftale – det betyder, at uanset hvad man aftaler, så er det lovens regler der gælder. Derfor er der god grund til at få en lejeretsadvokat med speciale i lejeret til at bistå dig allerede fra starten, hvor lejekontrakten skal udfærdiges.

Ud over at udfærdige lejekontrakter, kan vi hos Retsadvokaterne blandt andet bistå dig i sager om fraflytning, genhusning privat udlejning, huslejestigninger, indgåelse og opsigelse af lejeaftaler, uenighed mellem lejer og udlejer, tvister for huslejenævnet og beboerklagenævnet samt naturligvis boligretten. Du kan finde mere information om de forskellige emner ved at trykke på linkene.